VI STÖTTAR GOLD OF LAPLAND

Stöttande företag

Besöksnäringen består av många skikt och det är inte bara boenden, aktiviteter, sevärdheter och restauranger som tjänar pengar på en ökad ström av besökare till området. Även serviceföretag som bensinstationer, matvarubutiker och andra butiker berörs. En positiv spiral leder till att området blir attraktivare, inte bara för turister utan även som plats att bo på, att etablera företag och investera i. Tillsammans är vi starka och genom att stötta Gold of Lapland bidrar man även till att öka områdets attraktivitet.

Link icon

Skellefteå Airport

Skellefteå Airport är en regional flygplats som är belägen 20 kilometer från Skellefteå centrum. Lokalt brukar Skellefteå flygplats kallas för Falmark efter ett närliggande område.

Link icon

Lycksele Flygplats

Har två avgående reguljärflyg per vardag samt ett på söndagar. Gratis parkering och motorvärmare. Välkommen!

Link icon

Bastuträsk Charkuteri AB

Vi tror på vardagsmaten! Från Topp Chark kommer riktigt mat för dig som vill leva ett gott liv, även en kväll mitt i veckan. Alla våra produkter är lokalt producerade i charkuteriet i Bastuträsk i Västerbotten och vi använder endast svenskt kött och traditionella recept för att få den bästa smaken. Med utvalda råvaror förvaltar vi en hundraårig norrländsk charkuteritradition, där kvalitet är vardagsmat. Topp Chark – Vardagskvalitet från Bastuträsk

Link icon

Hultdins System

Hultdin System AB är en av världens ledande tillverkare av komponenter till skogsmaskiner och timmerbilar. Vi har ett mycket brett sortiment av timmergripare, gripsågar, sågenheter och färgmärkningssystem för skördaraggregat samt dämpsystem för mobil hydraulik. Vi erbjuder även entreprenadgripare för grävmaskiner. Hultdins huvudkontor och tillverkning ligger i Malå i Västerbottens inland.

Link icon

Arctic Bus Sweden AB

Hos oss kan du hyra buss efter era egna önskemål. Vi planerar samt ordnar färdiga paketresor och arrangemangsresor med boende, mat, evenemang,mm. Resor för alla inom Sverige samt Europa. Välkommen med Er förfrågan

Link icon

Arvidsjaurs Flygplats

Arvidsjaur flygplats ligger 11km bilväg från Arvidsjaur centrum ca 10 minuter med bil. Flygplatsen etablerades är 1990 och ägs av Arvidsjaur Flygplats AB.

Link icon

Chillimedia

På Chillimedia arbetar vi med alla typer av uppdrag, inget är för stort eller för litet. Vi är små och flexibla vilket ger oss en styrka och möjlighet att engagera oss lite extra i varje kunds specifika behov. Målet är alltid att hjälpa våra kunder att synas på allra bästa sätt.

Gold of Lapland
Europeiska regionala utvecklingsfonden
Region Västerbotten