VI STÖTTAR GOLD OF LAPLAND

Stöttande företag

Besöksnäringen består av många skikt och det är inte bara boenden, aktiviteter, sevärdheter och restauranger som tjänar pengar på en ökad ström av besökare till området. Även serviceföretag som bensinstationer, matvarubutiker och andra butiker berörs. En positiv spiral leder till att området blir attraktivare, inte bara för turister utan även som plats att bo på, att etablera företag och investera i. Tillsammans är vi starka och genom att stötta Gold of Lapland bidrar man även till att öka områdets attraktivitet.

Link icon

Skellefteå Airport

Skellefteå Airport är en regional flygplats som är belägen 20 kilometer från Skellefteå centrum. Lokalt brukar Skellefteå flygplats kallas för Falmark efter ett närliggande område.

Link icon

Lycksele Flygplats

Har två avgående reguljärflyg per vardag samt ett på söndagar. Gratis parkering och motorvärmare. Välkommen!

Link icon

Mervärde

Mervärde är en finansieringsmodell vi arbetar med för att skapa medel till lokal utveckling. Tack vare lokala företag kan vi skapa möjligheter för lokalinvånare och besökare att återinvestera i destinationerna. Håll utkik efter det orangea märket
Läs mer om Mervärde och hur du kan vara med och bidra här!

Link icon

NaturligDeo - Mervärdesföretag

I Norsjö tillverkas NaturligDeo för hand av få och noga utvalda ingredienser med omsorg för både människa, djur och natur. NaturligDeo är ett Mervärdesföretag, vilket innebär att de är med och stöttar den lokala utvecklingen i Norsjö kommun!

Längre ner på sidan hittar ni länk för att läsa mer om Mervärde!

Link icon

Franklins fastigheter AB - Mervärdesföretag

"Våra hyresgäster är det viktigaste i vår förvaltning och vårt jobb är att i möjligaste mån uppfylla deras önskemål och förväntningar" - Calle Franklin

Franklins fastigheter AB är ett Mervärdesföretag, vilket innebär att de är med och stöttar den lokala utvecklingen i Lycksele kommun!

Link icon

Bra bo fastigheter AB - Mervärdesföretag

"Bra Bo i Lycksele AB är ett familjeägt företag, vår affärside är att erbjuda ett Bra boende med god standard till våra kunder. Ett mål är att de boende i våra lägenheter ska känna och tycka att de får lite mer än en hyresrätt. Vi kan bland annat erbjuda våra hyresgäster bredband, bastu och motionsrum på Timmervägen."

Bra Bo är ett Mervärdesföretag, vilket innebär att de är med och stöttar den lokala utvecklingen i Lycksele kommun!

Läs mer om Mervärde här:

Klippgrändens BB - Mervärdesföretag Link icon

Klippgränden är ett gemytligt bed & breakfast beläget i Norsjövallen, Norsjö kommun. Sommartid drivs även ett café här med utsikt över Norsjön.

Klippgränden BB är ett Mervärdesföretag, vilket innebär att de är med och stöttar den lokala utvecklingen i Norsjö kommun!

Läs mer om Mervärde här:

Link icon

Bygma - Mervärdesföretag

Bygma är en bygghandel som erbjuder kvalitetsvaror och personlig service. Bygma är ett Mervärdesföretag, vilket innebär att de stöttar den lokala utvecklingen i Lycksele!

Läs mer om Mervärde här:

Link icon

K-bygg Fresks

Byggvaruhuset är centralt beläget utefter genomfartsleden som sträcker sig längs Storgatan. Här hittar du det du behöver från bräder och spik till tegel och dörrar. Färg i regnbågens alla kulörer, tapeter och golv för alla rum. Vi bjuder på inspiration och tips, köks och badrumsutställningar.
Välkommen till en riktig bygghandel!

K-bygg Fresks är ett mervärdesföretag, vilket innebär att de är med och stöttar den lokala utvecklingen i Norsjö!

Link icon

Ica Supermarket Lycksele - Mervärdesföretag

Ica supermarket i Lycksele är ett Mervärdesföretag, vilket innebär att de stöttar den lokala utvecklingen i Lycksele! När du köper den orangea påsen går några kronor till insatser som gynnar såväl bofasta som besökare.

Läs mer om Mervärde här:

Link icon

Hultins El - Mervärdesföretag

"Hultins EL AB är det unga företaget med den stora erfarenheten. Vår personal har lång erfarenhet inom många arbetsområden vilket säkerställer säkra och energieffektiva installationer"

Hultins El är ett Mervärdesföretag, vilket innebär att de är med och stöttar den lokala utvecklingen i Lycksele kommun!

Läs mer om Mervärde här:

Link icon

Nya tryckeriet AB - Mervärdesföretag

Nya Tryckeriet grundades 1950 och är idag ett fullsevicetryckeri med modern offsetteknik. Nya tryckeriet är ett Mervärdesföretag, vilket innebär att de är med och stöttar den lokala utvecklingen i Lycksele kommun!

Läs mer om Mervärde här:

Link icon

Ohlssons byggservice AB - Mervärdesföretag

"Med många års erfarenhet som snickare, en bred kunskap & en vilja att alltid göra vårt bästa oavsett projekt så kommer vi med glädje sträva efter det perfekta resultatet. Detta så att både du som kund och vi som företag ska känna oss stolta över det hantverk vi utfört. "
Ohlssons byggservice AB är ett Mervärdesföretag, vilket innebär att de är med och stöttar den lokala utvecklingen i Lycksele Kommun!

Läs mer om Mervärde här:

Link icon

Nordemans Bil - Mervärdesföretag

Nordemans Bil är ett personbilsbolag i Örnsköldsvik och Lycksele med agentur för Audi, Volkswagen och Skoda.
Nordemans Bil är ett Mervärdesföretag, vilket innebär att de är med och stöttar den lokala utvecklingen i Lycksele.

Link icon

Hedlunda industri AB - Mervärdesföretag

"Hedlunda Industri AB är ett produktionsbolag, vår fokusering ligger i att producera och leverera högklassiga produkter till ett konkurenskraftigt pris. Med detta fokus arbetar vi kontinuerligt med att utveckla vår produktionsutrustning och våra produktionsmetoder".
Hedlunda industri är ett Mervärdesföretag, det innebär att de är med och stöttar den lokala utvecklingen i Lycksele kommun!

Läs mer om Mervärde här:

1 2

Gold of Lapland
Europeiska regionala utvecklingsfonden
Region Västerbotten