VI STÖTTAR GOLD OF LAPLAND

Stöttande företag

Besöksnäringen består av många skikt och det är inte bara boenden, aktiviteter, sevärdheter och restauranger som tjänar pengar på en ökad ström av besökare till området. Även serviceföretag som bensinstationer, matvarubutiker och andra butiker berörs. En positiv spiral leder till att området blir attraktivare, inte bara för turister utan även som plats att bo på, att etablera företag och investera i. Tillsammans är vi starka och genom att stötta Gold of Lapland bidrar man även till att öka områdets attraktivitet.

Link icon

Skellefteå Airport

Skellefteå Airport är en regional flygplats som är belägen 20 kilometer från Skellefteå centrum. Lokalt brukar Skellefteå flygplats kallas för Falmark efter ett närliggande område.

Link icon

Lycksele Flygplats

Har två avgående regulärflyg vardagar och ett på söndagar, alla flygs av Nextjet. Gratis parkering och motorvärmare. Välkommen!

Reklambutiken Link icon

Ca 300 kvm med egna maskiner för tillverkning av allt inom reklam. Producerar allt från visitkortet till roll-ups och mässmontern. Vi profilerar hela ditt företag, allt från logotypen till idén och utformningen av din Give-away till kunden och tryck på kläder till de anställda.. Skyltar, posters i storformat, broschyrer och andra trycksaker gör att du syns bättre. Vi tillverkar även reklam för företagsbilen, både magnetmattor och folie direkt för bilen.

Link icon

Bastuträsk Charkuteri AB

Vi tror på vardagsmaten! Från Topp Chark kommer riktigt mat för dig som vill leva ett gott liv, även en kväll mitt i veckan. Alla våra produkter är lokalt producerade i charkuteriet i Bastuträsk i Västerbotten och vi använder endast svenskt kött och traditionella recept för att få den bästa smaken. Med utvalda råvaror förvaltar vi en hundraårig norrländsk charkuteritradition, där kvalitet är vardagsmat. Topp Chark – Vardagskvalitet från Bastuträsk

Link icon

Hultdins System

Hultdin System AB är en av världens ledande tillverkare av komponenter till skogsmaskiner och timmerbilar. Vi har ett mycket brett sortiment av timmergripare, gripsågar, sågenheter och färgmärkningssystem för skördaraggregat samt dämpsystem för mobil hydraulik. Vi erbjuder även entreprenadgripare för grävmaskiner. Hultdins huvudkontor och tillverkning ligger i Malå i Västerbottens inland.

Link icon

Ica Supermarket Malå

I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!

Link icon

Arctic Bus Sweden AB

Hos oss kan du hyra buss efter era egna önskemål. Vi planerar samt ordnar färdiga paketresor och arrangemangsresor med boende, mat, evenemang,mm. Resor för alla inom Sverige samt Europa. Välkommen med Er förfrågan

Link icon

Setra Malå AB

På Setra Malå arbetar man resultatorienterat med både kunder och leverantörer för att skapa effektiva fl öden och en uthållig lönsamhet. Projekten är många och drivkraften stor. Målet är att skapa förståelse för helheten och varandras processer.

Link icon

Med en spännande blandning av engagemang och erfarenhet, idéhöjd och kapacitet, nyfikenhet och uthållighet har TR sakta men säkert vuxit till en av Norrlands största byråer. Vi arbetar med alla slags mediakanaler eftersom effektiv kommunikation är en helhet: Rätt strategi, rätt budskap, rätt förpackat, i rätt media, vid rätt tidpunkt. Precis så enkelt – och så svårt – är det. Denna helhet är vår hemmaplan, som kan sammanfattas i tre ord: Strategi, kommunikation och design (precis i den ordningen, dessutom

Gold of Lapland
Europeiska regionala utvecklingsfonden
Region Västerbotten