Kontakt

Välkommen att kontakta oss!

Gold of Lapland ekonomisk förening verkar för att öka besöksnäringen i området, vi ska få fler besökare och omsättningen hos våra medlemmar ska öka. Vi driver idag Norsjö Turistinformation och Lycksele Turistinformation.

Om våra turistinformationer

Båda våra turistinformationer är auktoriserade och du får gärna kontakta oss för information och inspiration inför eller under din resa. Här får du även hjälp med bokning av logi och aktiviteter. Du är också välkommen att besöka oss, Lycksele turistinformation är helårsöppen och Norsjö Turistinformation är öppen sommartid (se spalten till höger för korrekta öppettider). Här möts du av vår kunniga personal och får ta del av utbudet av broschyrer, kartor och souvenirer. Vi tipsar gärna om våra guldkorn och har många oupptäckta pärlor att dela med oss av.

Om Gold of Lapland ekonomisk förening

Gold of Lapland ekonomisk förening driver förutom turistinformation även utvecklingen av besöksnäringen inom de område som våra företag befinner sig. Vårt uppdrag är att marknadsföra, kompetenshöja och inspirera så våra företag kan knyta kontakter, göra affärer och öka sin omsättning. Vi arbetar mot målgrupper i hela Sverige, i Finska Österbotten, i Nord Norge och i Nederländerna. Gold of Lapland står idag på tre ben – basverksamheten med en grundläggande medlemsnytta – turistinformation – projektverksamhet.

Ni är välkomna att kontakta oss!

 

 

 

 

 

 

 

 

Gold of Lapland
Europeiska regionala utvecklingsfonden
Region Västerbotten