Boeke mogelijkheden

Laat ons de inspiratie leveren...

...voor enkele van de te boeken mogelijkheden brinnen onze regio. De keuze is groot. Jij kiest en wij maken het mogelijk.

Granö Beckasin

WINTERPARADIJS, 6 DAGEN

Programma

Dag 1 Aankomst, check-in en diner. Dag 2 2 uur durende sneeuwscootertocht. Dag 3 Vrije tijd gedurende de dag. 2 uur durende sneeuwschoenwandeling in het maanlicht.  Dag 4 2 uur durende hondensledetocht. Dag 5 Samisch skiën en ontdek meer over de Sami cultuur in een Laplandse tipi. 3 uur durende activiteit. Dag 6 Vertrek vanaf de luchthaven.

Inbegrepen: Vol pension (ontbijt, lunches, twee-gangen diners. Versnaperingen tijdens de activiteiten, koffie en koekjes). Niet alcoholische dranken. Accommodatie 3 nachten Eco-hotel en 2 nachten in het Vogelnest. Activiteiten volgens het van dag tot dag programma.

Toeslag: winter kleding voor de gehele periode (4 dagen) (snowboots, thermo-broek, thermo-jas, handschoenen en muts) 500 Zweedse kronen per set. Eventuele avondactiviteiten.

Minimun voor de activiteit: 2 personen

Prijs per person: 9550 SEK in een 2 persoonkamer, 10 350 SEK in een 1 persoonkamer.

www.granobeckasin.com

378186

ONTMOETING MET DE SAMEN

Een ontmoeting met de Sami en de rendieren in hun eigen omgeving inclusief koffie, bereid boven open vuur.

Feiten: het hele jaar door. Te boeken op versoek. Duur van de activiteit: 2 uur. Te boeken vanaf 4 personen.

Prijs per person: 350 SEK .

www.jkevent.se

 

 

 

IMG_6762 copy

MUSCHER´S PLEZIER

Tijdens deze tocht bestuur je je eigen slede met je team van honden. Als je wil kun je de slede ook delen met een vriend. We stoppen na ongeveer 30 minuten om te wisselen als jullie met zijn tweën zijn en om de benen te strekken. We maken een kampvuur en maken de meegebrachte soep warm en een kop koffie. Na de lunch maken we ons op voor de thuisreis. Thuis staat de snoeptrommel op de honden ta wachten. Ze krijgen een welverdiende behandeling na de tocht. We nemen de koppels af den laten hen los hun eigen kennels.

Prijs per person: 1950 SEK (eigen slede) 1450 SEK (Slede met zijn tweeën) Inbegrepen: Snow boots en overall om warm te blijven. Exclusief: tranfer van en naar de kennel. Muts en handschoendenen.

www.wildlapland.se

 

fagelnaste-sommar

ZOMERPARADIJS, 5 DAGEN

Dag 1-5 Inbegrepen: accommodiate gedurende 2 nachten inclusief ontbijt in het Eco-hotel en 1 nacht in het Vogelnest in Granö. 2 Dagen en 1 nacht rafting tocht inclusief uitrusting zoals keukentje, tent en slaapzakken. Te boeken vanaf 2 personen.

Feiten: Toeslag: kano en buitenboordmotor gedurende de rafting tocht. 1150 Zweedse kronen per persoon. Eten tijdens de rafting tocht. Huurauto tujdens het verblijf.

Prijs per person: 4910 SEK in gedeelde kamer

www.granobeskasin.com
DSC_7823

BLIJF KALM – VOEL JE GOED

3 nachten half pension vanaf diner dag 1 tot ontbijt dag 4.

Feiten: Periode: het hele jaar door. Minimun 2 personen. Toeslag: activiteiten, lunch, SPA en wellness behandelingen

Prijs per person: 26 juni – 12 augustus 2495 SEK in een 2 persoons kamer. Extra nacht inclusief halv pensioen 795 SEK

www.kallan-hotell.se

 

Gold of Lapland
Europeiska regionala utvecklingsfonden
Region Västerbotten